30.12.2010

Kaksi helppoa tonnikalatahnaaVaikka cocktailpiirakan päälle tai kolmioleipien/patongin väliin. Kuvassa ruisleivällä. Hiutaleet olis ehkä vähän helpommat käsitellä tahnaksi, mutta palatkin käy. Ensimmäinen versio on mun makuuni parempaa, mutta jälkimmäinen tietenkin halvempaa :P

1. versio:

1 prk tonnikalaa
1 prk (200 g) pippurituorejuustoa (muutkin käy, esim. valkosipuli)Valuta tonnikalasta nesteet pois ja sekoita tuorejuuston kanssa tasaiseksi tahnaksi.


2. versio:

tonnikalaa vedessä tai öljyssä
hampurilaiskastiketta tai maustettua majoneesiaValuta nesteet hyvin pois ja lisää hampurilaiskastiketta, kunnes tahna on sopivaa levitettäväksi. (Ehkä joku 50 grammaa hampurilaiskastiketta laitoin purkilliseen palatonnikalaa.)

----

Ostoslista:

Rainbow vaalea tonnikala paloina öljyssä - 1,29 €

Créme Bonjour pippurimix - 2,19 €
Pirkka hampurilaiskastike - 1,33 € / 250 g


Yhteishinta:

Versio 1 - 3,50 €
Versio 2 - 1,60 €

4 kommenttia:

  1. Täytyykin kokeilla, ainakin tota ensimmäistä versioo...maistuu varmaan hyvälle, varsinkin ruisleivän kanssa:).

    VastaaPoista
  2. On juu hyvää, vaikka itse tykkäsinkin enemmän syödä tuota ekaa ja cocktailpiirakan päällä :) Mutta hyviä noi on molemmat, kunhan vaan valitsee sellaisen juuston/kastikkeen, josta itse tykkää muutenkin.

    VastaaPoista
  3. Tuorejuustoversio onkin noista ehkä enemmän levite, jo helppoudessaan kannattaa testata :) Kun hampurilaiskastikkeella toi on aika tonnikalamössö xD

    VastaaPoista