![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQZnUTaI8wCWEtUuRcnlT3P9rmsScBjV9y8oC8DEgg8DBjWgsOSr8kjSPLIESc4nxLedq7lwQM_qTDK4WQMzZSTCVLKXiZEV205yj9tNAUAuaRCMJJEuJRWCB8l94zUYWYTF9UrzR-wYo/s400/Kuva+371.jpg)
Mulla on järjettömät määrät vaahtokarkkeja jostain kertynyt ja tällä kertaa sopivasti huomasin nämä vaahtokarkkipalat Kotona tehtyä -blogissa. Kovin ovat makoisia, mutta ihan helkatin makeita - kuten vaan odottaa voi :D
150 g kaurakeksejä
100 g voita
1 dl kaurahiutaleita
150 g vaahtokarkkeja
0,5 dl maitoa
130 g valkoista suklaata
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmtoGgjp_Lqiw9kQ766i879OBlugjaDPGSrzqOfA29G9makeRtTGxpCNoQAk-nhj2ioC_IdsTn5u5AF1rD83aS2tJLbL3zfzS_SCgQ5P6iCJZOYuKmbcKbyS1FQxDls5A_UOym8RPfMn4/s200/Kuva+123.jpg)
Jauha keksit hienoksi muruksi.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_qhMtHZiBMX5uMdmKgYpvknfwEynvnKUHiZVk45CUlrTex-qOX2EJkPerfaejJ-GCOYNhrEAcnJpl-3_Oge7pLQPT6ujZJEey3wxQ-3ms7KzBBexTT48alc7QgkjFnluPIHET5KrU48k/s200/Kuva+134.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhf2Y6cnwiAM48ygp7h7mFrgs0_HbeYf6Rw0ysEQv6gcjFVZKNjBlyX35E6EXl7ZIQijMnUfwd2RpnYI6FfI_uDFeP73y8yI-RrnoesfaL84yrWS7ZrOZf7q5-k5GwcUZTPMEYc_eJ4hMY/s200/Kuva+141.jpg)
Sulata voi.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCSXxQ4nmQFaLRzklLn165456Yoc0x2-cxwBHN47Ft3VT0xl3glS9PMj09CamEjdJ1FZOyiiMXQHT-p0JWhJl-2SJyNVEGtF4ozJbxnEsmjSRt9QU3eUStN3DKDjrLGQdWbLJVRmskK-0/s200/Kuva+147.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKTx7sMhCSTk8X5dnb_Rlirt_IzQLWBxDvvlgQuLVNZAiQN81zO3kX_Sicqew6EmHLMMbjwM-5SduH0wpUv192_fr5b8PRVGNfZkCMY2WprStKCCUDILvKudCp7L13F8CCblQQouvezoo/s200/Kuva+151.jpg)
Lisää sulatetun voin sekaan keksimurut ja kaurahiutaleet. Sekoita hyvin.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgPjYADujO4iEs7dEjZSj3y2OrZc2RL-RIkKhqInNZXPFMAuY_S9ekaJ7z6sVonA8uL3VOCIzt_wTrIgWmV9V90DIlFb9VfJ0-1ZAdARIHeQ1zxaCXTfcFgpXQqhL3AQk8ERP34jjewkoI/s200/Kuva+163.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQUXyHdGNq5X3TagbZH41jwyGnwMP2ruybcbmqDPzyZC6ahvhd_21JSW01DuIlItt7cmAjvtqAP4farWduxbFgTLYLzJw_zBkxmQpWJ-tie2h1EA93tCk1CyIlZUVqf3dfwqdiCChVpfo/s200/Kuva+174.jpg)
Vuoraa neliönmallinen vuoka leivinpaperilla ja taputtele keksiseos pohjalle tiiviisti. (Itse painelin levyn ihan vaan suoraan leivinpaperille, jonka nostin sitten lautaselle. Mun neliöstäni tuli noin 18x18cm:n kokoinen.)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcUSflGDqkjATNRflUqYfPC1TJJxs3m1zmrI5aqGSi9iHYqB_EzuQgQt66GNKwmZGfY25GF58I8Fr2yrzaI7iNE1hSuQnxggUJvObxVA0Oj8-aJFEiOMaJ-NopoON6E3xQSjzYtQYgNic/s200/Kuva+177.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSCzAZwEy2x0srTgB2CWYEsFUIP16mUupyiDpCxhhTvizu4oK9RLpRPkGQb6oe_fIC6RczyI8FQsn0ngE7eDIJE0iUdb6pmOLyXeahfKEpRgH4_I3BzL-Vxd6ORFdHSd1YqIhe8PJNVWU/s200/Kuva+190.jpg)
Nosta keksipohja jääkaappiin.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuKqiyC3r9iTUE7br4tS5YtUOPT6JZBplYXtQhctDtYBW1JNC0CXnb4ukTzYdbwk5L0cDf5o_5L9aHm6rpHG5My8migmmrjVm6FAyZQ2Ui8STsDDTMxwzM2FiewM1vx6p0X2iW4pGmUQM/s200/Kuva+208.jpg)
Suikaloi saksilla/veitsellä vaahtokarkit pieniksi paloiksi.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfEm3HYiQDSHEyLUuCCZqDnPeI6zS6Cd5_ph3FT1VuKKKOiNNPvqnA8gCQuG9qwoFWg5R3v9rQXbMFQAw3E8NKnZSZZzoO0my9u8GS-At9ZXfylajNJNvIEewF-z7hOVNSVT954HuAQn4/s200/Kuva+225.jpg)
Sekoita vaahtokarkkisilppu maidon kanssa kulhossa, kunnes vaahtokarkit alkavat tarttua toisiinsa.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhaLuQ-d24CD2-aLzzDH5oXSwk69s-ivzpG_23JC1IlWnlbIf5b4-kI0w8VXeQYQB0GvXbTAOwwh89CCJx8kjPfm2U5ToQKK22MG7rbAUVvEWsNk7VJrkRjcimaIv_Nc2oGamX8oc8Qy3I/s200/Kuva+238.jpg)
Levitä tahmea seos vuokaan keksipohjan päälle.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFVdHB97i1uqiUzNnrqd5koHx9DVTbyJm86hgdcJyGeIeN8mKkKXy-8mxUlFWRc28nsFsj7Svlutqw6mlg953bDYC4ygpViO0mnNY9huX_pD22ZXxz3X_pTgHVAeVBMDWL9gzE_nYqsP4/s200/Kuva+252.jpg)
Sulata valkosuklaa vesihauteessa (tai varovasti mikrossa).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigZAV7eRbbz-pWBY4tJhL-I3YJckyVYZZgRZ2_kY0z_iAyreAYnYRM15hu_wH37LKWL_lUZLbB-8j3bDc_rr7YnyOEnJE8U0zEX4zZEVkCwR_Oqr-jqDkHyBvk6LZbKZ4TT3wknFeqa3A/s200/Kuva+265.jpg)
Valuta sula suklaa vaahtokarkkien päälle. Anna suklaan kovettua vähintään tunnin ajan.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkNHXcSIdoq9d8aWE1Kousk9-Esw0Iu8ZJrlJAqx9A_c_19jPVwTnAx8G2v7KY1IBItMIK_w9-Bn6DzFVFAKKo9wHH2G_v5_-4rFNhen-b1_FZXNx2zCE3ufTgK_F3gc1Hilqnivl1W2c/s400/Kuva+296.jpg)
Leikkaa levy ohuella, terävällä veitsellä suupaloiksi.
----
Ostoslista:
Jyväshyvä kaurakeksi - 2,77 € / 500 g
Arla Ingman meijerivoi - 2,55 € / 500 g
Elovena kaurahiutale - 1,23 € / kg
Haribo Chamallows - 2,26 € / 250 g
Arla Ingman täysmaito - 0,87 € / l
Panda valkoinen suklaa - 1,25 € / 130 g
Yhteishinta: 4 € / 16 isohkoa palaa
Voi ei... Nyt alkoi tehdä mieli näitä! Viimeksi tein vuosi sitten pääsiäisen aikaan. On kyllä makioita, mutta niin pittääkin :)
VastaaPoistaJoo, nää on just sellaisia kuin vaahtokarkkimätön kuuluu ollakin ♥ Mä itse en ihan hirveästi fanita vaahtokarkkeja ellei niitä ole leivottu johonkin, mutta tässä toi keksipohja tasoitti hyvin! :)
VastaaPoistaOtan tänkin ohjeen talteen. Mikään ei ole mulle liian makeaa. :D
VastaaPoista:D Välillä pitää kunnon makean makeaa ollakin B)
VastaaPoistaUuh, tästä ihanuudesta tulee kyllä sokerihumalaan! :D
VastaaPoista-Satu-
On kyllä niin herkkua, että pitää tullakin :D
VastaaPoista