27.7.2010

Kolmen suklaan muffinssitOmnomnom B) Ei tähän juuri muuta tarvitse sanoa. Sattui kerrankin jopa olemaan maitoakin kotona niin Kotihuora tuossa viikonloppuna leipaisi nimipäivänsä kunniaksi meille muffinsseja <3 Resepti sama kuin aiemmissa Dumle-muffinsseissa sillä erotuksella, että taikinaan laitettiin 100 grammaa tummaa suklaata rouhittuna ja muffinssien sisälle sydämeksi sekä maitosuklaata että valkosuklaata. Kolmen suklaan menetelmää voi toteuttaa myös laittamalla ainoastaan yhtä suklaata sydämeksi ja sulattamalla toista muffinssien päälle.Neljän suklaan muffinssi:Kuten todettua, meillä jostain syystä kertyy aina suklaata jääkaappiin. Muffinssit on loistava keino hankkiutua niistä eroon! Kun suklaata ensin oli leivottu sekä taikinaan että muffinssien sisään niin seuraavana päivänä heitin vielä suklaata palan muffinssin päälle ja laitoin hetkeksi mikroon. Vaikka kuvan suklaapala säilytti muotonsa niin se on silti aivan sula. Suklaan kanssa uudelleen lämmitettyinä nämä(kin) muffinssit ovat aivan vastustamattoman ihania <3

----

Ostoslista:

Fazer maitosuklaa - 1,89 € / 200 g
Fazer tumma suklaa - 1,65 € / 200 g
Panda valkoinen suklaa - 1,05 € / 130 g

11 kommenttia:

 1. Voi prkl, vaikka oon syöny koko viikonlopun ja eilisen ja tämänkin päivän (kaveri oli siis käymässä =D)muffineita ja muita herkkuja, niin ÄÄÄÄÄ nää näyttää niin hyviltä, että tekis heti mieli mennä leipoon! xD

  VastaaPoista
 2. Voi apua, mitä muffineita! Kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoisilta. :D

  Jotenkin tänne blogiisi eksyin, ja nyt about tuntia myöhemmin istun edelleen selailemassa. Semmoisia herkkuja täältä löytyy, että pakko samantien klikata ittensä lukijaksi. ;)

  VastaaPoista
 3. Henskis, tiettyjä herkkuja ei vaan voi syödä tarpeeksi :D Ja leipominen on kivaa ihan muutenkin!

  Jolindha, voi miten mukavaa kuulla, että olet blogistani tykännyt! :) Toivottavasti täältä löytyy jotain kivaa jatkossakin! :D

  VastaaPoista
 4. Miten suussa sulavan suklaisilta näyttäviä muffineita, nam! Meilläkin kertyy kaappeihin lähinnä tummaa suklaata, kun meille se ei oikein naposteluun sellaisenaan mene. Ehkä tämä ohje voisi käydä eroon hankkiutumiseen, lisäksi pitäisi ostaa enää valkoista suklaata. :)

  VastaaPoista
 5. Näihin mun oma suosikkini on laittaa sisälle joko se Dumle tai sitten jotain muuta täyte-/makusuklaata :)

  Ja tummasta suklaasta pääsee tosiaan helposti eroon rouhimalla sen tuonne taikinan sekaan! :D Muffinssit on helppoja tehdä, mutta tumman suklaan voi kätevästi hukata melkein mihin tahansa taikinaan. Esim. täältäkin blogista löytyvät vaahtokarkkibrowniet on ihan liian hyviä B)

  VastaaPoista
 6. Ou mai gaad. Mun on ehkä pakko tehdä näitä seuraavan viikonlopun jälkeen!!! :P Hyvä tekosyy käydä ostamassa muffarivuoka...

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköisiä! Nyt tuli kauhea suklaanhimo! Mulla käy kyllä aina niin, että ostan suklaata jääkaappiin, mutta ehdin syödä sen ennen kuin saan leivottua siitä mitään.. :)

  VastaaPoista
 8. Yvory, ja uus muffinssivuoka on sitten hyvä tekosyy leipoa muffineita ahkerasti? ;D

  Kiia, pitää ostaa suklaat vasta, kun alkaa leipomaan ja ostaa samalla riittävästi, että jää syötäväksikin asti :D Mä olen kyllä varmaan jotenkin omituinen, kun mulla jää noi suklaat aina syömättä... Mutta onneksi aina voi leipoa!

  VastaaPoista
 9. Ihan paskaa. Nimim. vieläkin katkera, kun näitä ei ollut tarjolla, kun teillä kyläilin :P

  P.S. Sain toissa päivänä kätösiin muffinsivuokapellin (tai mikälie). Pitäisköhän testiä näitä B)

  VastaaPoista
 10. Sun tarttee tulla uudestaan käymään niin mä teen sulle näitä Dumlella <3 Tai Pätkiksellä. Ei sulle vaan viitti leipoa enää nykyään, kun ei susta ikinä tiedä, milloin selviydyt meille asti ;D Mä en saanut leipoa, kun Kotihuoralta puuttui luotto.

  Mutta joo, ehdottomasti alat leipoa muffinsseja itsekin!

  VastaaPoista
 11. Suklaata ei voi olla koskaan liikaa! Kokeilin reseptiäsi ja ei kyllä kauaa mennyt kun kaikki oli syöty :) Hyviä ohjeita sinulla!

  VastaaPoista