15.10.2010

Yksin kotona, osa 3No niin. Mitä tämä on? Jostain syystä tämä sisältö ilmestyy mun lautaselleni useinkin, vaikka olen sanonut, että en kalaa syö. Jos ihan hiljaa huomautan, että tonnikala ei ole kalaa vaan tonnia niin kykenen oman inhotukseni sivuuttamaan. Olen tarkka kuin kissa ja hyväksyn vain tietynmerkkisen tonnikalan kulhooni :D Rainbown vaalea tonnikala paloina öljyssä. Kun nyppii tummat kohdat pois niin tämä on hyvää. Ei, en ole nirso. Vaikka osasyy tämänkin tölkkitonnikalan kelpaamiseen on siinä, ettei purkin kyljessä ole kalankuvia.

Tästä annoksesta riittäisi kahdelle, mutta mä tarvitsisin silloin isomman purkin raejuustoa. Eikä pitäis jäädä nälkä. Kiva yhdistelmä kuitenkin lämmin vihannes-riisisekoitus ja kylmä raejuusto+tonnikala :) Ja näitä ei missään nimessä saa sekoittaa kuin vasta haarukassa! :D

1 pss (300 g) vihannes-riisisekoitusta
1 tlk tonnikalaa paloina öljyssä
1 prk raejuustoaSulata vihannes-riisisekoitus mikrossa pussin ohjeen mukaan. Valuta tonnikalasta öljyt pois, jos et niitä syödä tykkää. Kaikki lautaselle ja syömään.

----

Ostoslista:

Apetit vihannes-riisisekoitus - 1,10 €
Rainbow vaalea tonnikala paloina öljyssä - 1,29 €
Arla Ingman raejuusto - 1,19 €


Yhteishinta: 3,60 €

2 kommenttia:

  1. Nää sun yksin kotona ruoat on ihan mun suosikkeja! Kiva saada ideoita, kun itsekkin on joka toinen viikko yksin kotona lasten kanssa ja tomaattikasteke pastalla alkaa tulla jo korvista ulos.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva kuulla, että näistä on iloa jollekin! Mä kun alkujaan mietin, että kehtaako tämmöisiä "ruokina" esitelläkään :D

    Valitettavasti mulla ei kyllä taida näitä juurikaan lisää olla :( Ja tosi harvoin olen pitkiä aikoja yksin kotonakaan. Mutta ehkä jotain taas vastaan tulee! Ja onneksi näistä blogin muistakin ruoista löytyy paljon helppoja ja nopeitakin ruokia ;)

    VastaaPoista