28.10.2010

Katkarapu-fetaruukkuTämä ruoka on vähän sillä rajalla taas, että hyväksynkö blogiini. Edelleen tavoitteena se, että en julkaise ruokia, joista en ole itse pitänyt. Suorastaan inhoan kypsennettyä sipulia. Tuo mies kuitenkin toivoi katkaravuista ruokaa ja niinpä nappasin tämän reseptin yhdeltä vakkarifoorumiltani helppojen ruokien aiheesta.

Omaan makuuni jättäisin sipulin pois ja laittaisin tomaattien väliin vaan vähän ronskimmin valkosipulia niin hyvä tulis B) Ja Kh tätä kuitenkin kehui varsin ylistävin sanoin, joten eiköhän tää ihan hyvä resepti ole. Hyvä annos kahdelle, jos sellaisenaan syö. Kh hyvin sai tästä iltapalan sekä seuraavan päivän ruoantekoruoan :)

200 g katkarapuja
2 sipulia
2-3 tomaattia
(oliiveja)
200 g fetaa (salaattijuustoa)
valkosipulia
mustapippuria
(suolaa)
(yrttejä)

Paistaminen 200 asteessa noin 20 minuuttia.Laita katkaravut jäisenä uuninkestävän kulhon/vuoan pohjalle. (Kuvan vuoka 27x18cm.)Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado katkarapujen päälle kerroksittain sipuli- ja tomaattiviipaleita.Lisää mausteeksi valkosipulia, mustapippuria, suolaa ja halutessasi yrttejä.Viipaloi feta ja laita siivuina vuoan päälle.

Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.----

Ostoslista:

Rainbow keskikokoiset katkaravut - 2,09 € / 180 g
sipuli - 1,39 € / kg
tomaatti - 0,86 € / 4 kpl
Arla Apetina salaattijuustopala - 2,05 €
valkosipuli - 1,15 € / 100 g
mustapippurirouhe - 2,54 € / 70 g


Yhteishinta: 5,40 €

2 kommenttia:

  1. Herkulliselta näyttää, miun makuun tää ois. Tykkään sipulista kaikissa muodoissa, se on vaan ihan eri vihannes kypsänä ja raakana :P

    VastaaPoista
  2. Ihan totta! Mä taas syön kyllä sujuvasti raakaa sipulia isoinakin määrinä, mutta kypsänä en vaan saa alas millään :P Mikä sinänsä on harmi, koska noin niin kuin ajatustasolla olen käynyt kaikki sipulipiirakat ja uunitetut sipulit ja muut kuolaamassa :D

    VastaaPoista