Osa ruoista oli vanhoja tuttuja ja loppuihin pyrin julkaisemaan reseptit mahdollisimman pian :) Tässä kuitenkin lyhyt katsaus tuparitarjoiluista:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieTHm0W-TANVZlzJLqoeNTWzT6zntTgRVlf28PIYLoUPKo_V0JO8R5Fm2tLAFWAWRGOWJA5o5gepS3-Czj97V0EapQMIsLsUxEPbW9KGB2Zi-T8Hia9go8SP1tfPO9fQOlrg0Zdj0W2fL7/s400/Kuva+164.jpg)
Makealla puolella perinteisesti juustokakkua ja karkkitehdastoimintaa :D Tällä kertaa siis hyydytetty Domino-juustokakku valkosuklaalla, kiireessä roiskittuja Cookie Popseja 50 kappaletta ja pellillinen salmiakki-suklaafudgeja.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVhVRunokulUVmLhVxQ7MFiQPnKaL9W7gPFrgIjk9ZNo1LW1moZtmeSqYOq2_w-T43SjRj7ER-cd3VNo4l9cKON97vDUl1gqaCVpM-P1uM1wuUQHxKMJRWm8_1nUycbJ70nvOrIks_8ki5/s400/Kuva+170.jpg)
Tarjolla oli myös tuttuja ja turvallisia feta-pinaattipiirakkaa ja mansikka-halloumisalaattia, joista kumpaakaan ei juuri jäänyt, vaikka porukka ei halloumin ylimpiä ystäviä ollutkaan :D Halloumisalaatti muuten samalla ohjeella kuin aiempi, mutta halloumit pilkoin suupaloiksi ja salaattipohjana tällä kertaa jääsalaatti, jäävuorisalaatti ja rucola.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJ3kKidfgyBnYmGxi8kDHydaRivABGPKRyAFWrgt8ajq6NFGrbK6PtaG1ewWoYoZH-NrpEzFD6rYbmlg-zsNVgrYlxlicuKUDiM_8qj6vub63XfnWNeVlZFKS3IWeL9_kjrnuSrlZHoXcz/s400/Kuva+168.jpg)
Lisäksi kitisen kokeilevan keittiön tuotoksina syntyi minnin reseptillä papumössöä ja marinoituja herkkusieniä.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9dIMbYPtAhqZStZjdSfude9Tkl9Qr2aEfglOrgIv1mEIR7WoQHss1n_0RCpd8G3A9tA95v5vUDqu3YlBH_YqSdRVR3jX-_H_tzguKVYdC9k44ap9mNthq52Q-zFq_apCsHYwz68OHV5NN/s400/Kuva+173.jpg)
Sekä dippailtavana kylmiä lihapullia ja kurkkutikkuja. Myös dipit tein itse.
Lihapulliin käytin tuttua perusohjettani ja yön pimeinä tunteina (hämmentävä juhannus ;D ) heittelin sekaan vielä vähän mitä mieleen sattui tulemaan mausteisuutta saadakseni :D Eli siis 700 g jauhelihaa, 1 sipuli, 1 kananmuna, 0,5 tl suolaa, ripaus valkopippuria, ripaus chilijauhetta, puoli pussia taco-mausteseosta, purkillinen mietoa taco-kastiketta, vajaa desi kermaa ja 200 g murustettua salaattijuustoa. Paisto 200 astetta ja 20 minuuttia, tai kunnes lihapullat alkaa näyttää kypsiltä (lihapullien koosta riippuen). Tästä annoksesta tein noin 70 pikkuista lihapullaa :)
Tällä kertaa rajoitteiden vuoksi käytössä perus Apetina, mutta muuten kannattaa valita jokin vähän voimakkaamman makuinen kunnon feta. Yleensä itse tekisin napostelulihapullat ilman kummempia mausteita pelkällä Aura -juustolla :)
Sitten tarttis vaan taas uutta tekosyytä kutsua ihmisiä syömään! :D
Herkullisia kuvia.Nampskis.
VastaaPoistaMillä ohjeella tuo fudge on tehty? :P
VastaaPoistaTupu: Herkulliset oli ruoatkin ;D
VastaaPoistaAnonyymi: Kondensoidusta maidosta, sokerista ja voista keittelin tavallisen fudgemassan, johon lopuksi sulatin sitten vielä pari levyllistä Fazerin salmiakkisuklaata. Lisään blogiin tarkemman ohjeen lähipäivinä! :)
Koska on tuparit mulle B)
VastaaPoistaMäkin voisin tulla tupareihin! 8) On aika herkullisen näköisia ruokia nimittäin...
VastaaPoistaT: Tilly
Ihana blogi sulla! Löysin tänne eilen etsiessäni kinkkupasteija-reseptiä =) Jonkinlainen juustokakku olisi myös tarkoitus vääntää resepteilläsi. En ole aivan surkea kokki, mutta uutta kokeillessa on kiva että vaiheet on kuvattu =) Iso plussa ostoslistasta ++++++++
VastaaPoistat. mami
mingo: Hah! Kuulin vähän juttua, että jokuhan jo kieltäytyi Pirkkalaan lähtemästä niin leivot itse vaan ;D
VastaaPoistaTilly: Tervetuloa vaan! :D Vaikka joskus muuten vaankin käymään :)
mami: Kiitos kivasta palautteesta! :) Itsekin hahmotan reseptit aina paremmin kuvien kautta niin tällä tavalla nää omat reseptit jää itsellekin mieleen :D
Laita postissa B) LAita mulle ajoreitti niin voin tutustua ja harkita B)
VastaaPoistaHaha, isken jonkun juustokakun kirjekuoreen :D Mä annoin sulle jo helpot reittiohjeet, jos haluat sen maisemareittivaihtoehdon niin pistä itse johonkin reittihakuun ;D
VastaaPoista