29.6.2010

Pippurinen pastakastike



Kovin kummoista ruokaa tää ei ole ja etenkään toi broilerin jauheliha ei mun makuun taas mene yhtään, mutta kyllä tätä nälkäänsä syö :) Ei taas kauheasti ole jaksanut panostaa tuohon ruokapuoleen niin ei oikein ole kesäkuussa ollut mitään julkaistavaa. Epätoivoinen yritys siis tarjota edes jotakin herkkujen vastapainoksi :D

300 g broilerin jauhelihaa tai fileesuikaleita
1 pkt pekonia
1 sipuli
1 paprika (ei pakollinen)
200 g pippurituorejuustoa tai Créme Bonjour Cuisine pippurisekoitus



Pilko pekonit, sipuli ja paprika.







Kypsennä pekoni pannulla sipulin kanssa.



Lisää broilerin jauheliha/suikaleet ja paprika. Paista, kunnes broileri on kypsää.



Lisää tuorejuusto/Créme Bonjour.



Sekoittele, kunnes tahna on sulanut ja sekoittunut tasaisesti. Anna hautua hetki. Tarjoa pastan kera.



----

Ostoslista:

Kariniemen kananpojan paistijauheliha, maustamaton - 3,49 € / 400 g
HK Amerikan pekoni - 1,65 €
sipuli - 1,39 € / kg
paprika - 0,40 €
Créme Bonjour Cuisine pippurisekoitus - 2,19 €

Yhteishinta: 7,80 €

(Rainbow Gnocchi kuviopasta - 0,89 € / 500 g)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti