![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhq1cRGXk_8mko5dvSzkskevDcbWXq6eZXRu5kfZFIEv6fgvfeF-3-loHQ33_PUCI1D-INN4fI9Nl8nWCTZ7FVtKK0xJAnwg7eLPztWnWcRsNGADdsB0qxPDDkghXTXprXJNTe6JFKFhuk/s400/Kuva+107.jpg)
Kovin kummoista ruokaa tää ei ole ja etenkään toi broilerin jauheliha ei mun makuun taas mene yhtään, mutta kyllä tätä nälkäänsä syö :) Ei taas kauheasti ole jaksanut panostaa tuohon ruokapuoleen niin ei oikein ole kesäkuussa ollut mitään julkaistavaa. Epätoivoinen yritys siis tarjota edes jotakin herkkujen vastapainoksi :D
300 g broilerin jauhelihaa tai fileesuikaleita
1 pkt pekonia
1 sipuli
1 paprika (ei pakollinen)
200 g pippurituorejuustoa tai Créme Bonjour Cuisine pippurisekoitus
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBpn_Prfkxj_TCC2_XtBZF0Us_-93GtZRz5tN0rJkbfBAf-2ZX-9JeQGJ9dF54V4jr7giDa2VXOQniNX-o1npr74giYkof9vqo_br4mHqI543xj_7sgvQ37nnp2mNNp-yDTKoa9RRK7yk/s200/Kuva+003.jpg)
Pilko pekonit, sipuli ja paprika.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnXbq6YTozvp4HDBltid77WHMf5j00YAki73rRYa9O9fYcl5-hk8yrYzvsKYL-eTTJ2KQ6GLh5Fh6G3oNSD5pno1WhnjMxZB9rF5Dhf4AtpbY0D_ToZWiTJ4uWdOqDLcGBgMn1Ouvx3Hc/s200/Kuva+014.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCJ7HCrA1WkjARfjVk8knSGVXzLhYE3qnE5iWwNIujx8TMVfQIHkFvlTQ-g7b5U98HTmsvAgUe9eng24nq7i-pjpuDsmIieLY9KlL_haYVgWxIrgxuvfEUpaLdLie2_WyrrH87JDURHK8/s200/Kuva+023.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj60YTZ7XECP_YQS0J8sFhyphenhyphenntjBy56qhRnu8bf2JNIiOaK17whV79ZXjxQrmQRtPFoB-3MKdIzgZ03Qnt4TfsjNjWKYSp_lrQZT28KrBo8Vf1mGsiBAr9W586M3N2IQ_BTvO55xmf8hX8A/s200/Kuva+025.jpg)
Kypsennä pekoni pannulla sipulin kanssa.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrWqOgz1CozJzPikksDb0CArin_0flyvYDPQAvpjesrlq0HQ2UDbUjGPqOzqpZsfBEvttAC24rPmnoRANhobacfpXhG-WRcwE_YllCaAiRfOUL2GaZGt0wgCACFCoDbwkDKFL-Aeu4PUk/s200/Kuva+037.jpg)
Lisää broilerin jauheliha/suikaleet ja paprika. Paista, kunnes broileri on kypsää.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgazbElLKmrUibu0xNmNdEXAh3BrYlqohenMzSzXoQkvA1FqjVbK4z0VJmGl_Uqp_6xldAvRx7e_a7JqYBXISnDCMkXODawVmC3hEmcNF6ocbUVG2Qd3h_pRj6PfMVB5bHFBiPd6mlfJuM/s200/Kuva+050.jpg)
Lisää tuorejuusto/Créme Bonjour.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg88YUxP0Z095nN_CdTBteJAShyphenhyphenJsY7u_-9ir9ru_J9CgDPYJqutEFkgMdR0V8X0ZcC8Ol-7mbJ3pBN4ZACMMW_RFr00obXurYW0i9WufEAYgQqYGmL42xok4vETFWY4fXa75WrbbVdf2M/s200/Kuva+067.jpg)
Sekoittele, kunnes tahna on sulanut ja sekoittunut tasaisesti. Anna hautua hetki. Tarjoa pastan kera.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXpf-plEOpd777MsbCBB-XF2vBpBRuOfVwUkD0bFicDs4tUld2Zl1KUM9bzL8LVRLVVYRsKHvdWzeu9NUOGcvUFIZ5yKu-Hn2JdPrp2oGAqVDdPQ3aiiy3nTqxJayf0r90WK2vZBKLT7c/s200/Kuva+077.jpg)
----
Ostoslista:
Kariniemen kananpojan paistijauheliha, maustamaton - 3,49 € / 400 g
HK Amerikan pekoni - 1,65 €
sipuli - 1,39 € / kg
paprika - 0,40 €
Créme Bonjour Cuisine pippurisekoitus - 2,19 €
Yhteishinta: 7,80 €
(Rainbow Gnocchi kuviopasta - 0,89 € / 500 g)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti