14.6.2010

KeittokirjahankintojaTarkoitus on pitää blogi reseptipainotteisena, mutta kun tykkään kirjoitella muutenkin niin välillä saatan lipsua muihinkin aiheisiin.

Tuossa jokin aika sitten tilailin muutamia kirjoja, kun halvalla sai :D Kirjat tilattu BookPlus.fista. Lisäksi sain myös tuolla katselemani Kodin Uuden Keittokirjan ystävältäni etukäteisesti syntymäpäivälahjaksi :D Ensivilkaisun perusteella kaikki kirjat vaikuttavat ihan kivoilta eli yhtään turhaa hankintaa ei tullut tehtyä.

Tämähän tietysti tarkoittaa sitä, että jälleen löytyy uutta innostusta uusien ruokien kokeilemiseen :D Koska mulla on periaatteena, etten täällä julkaise ruokia, joista en itse yhtään ole pitänyt niin blogiin asti päätyminen saattaa kestää hetken esikokeilujen takia. Mutta jäätelöä ja pirtelöä on noista kirjoista testattu jo ;)----

Ostoslista:

Patricia Cornwell - Food to Die for (Secrets from Kay Scarpetta's kitchen) - 12,95 €
Christine Ambridge - Mehut ja Pirtelöt - 3,47 € / 5,95 €
Susanna Tee - Jäätelö - 3,47 € / 5,95 €
Ruokasuosikit Kanaruoat - 3,47 € / 4,95 €
Ruokasuosikit Meksiko - 3,47 € / 4,95 €
Ruokasuosikit Kasvisruoat - 3,47 € / 4,95 €
Ruokasuosikit Jälkiruoat - 3,47 € / 4,95 €

Kodin Uusi Keittokirja - 12,95 € / 37,95 €

(Tarjoushinta / annettu alkuperäinen hinta.)

4 kommenttia:

 1. Kivoja kirjoja :) mullakin on jonkinverran keittokirjoja mutta enempi tulee reseptejä netistä haalittua, sattuneesta syystä ;) mua meinaa vaivata sama ilmiö; mun blogi on ruokablogi mutta koska tykkään niin kovasti kirjotella kaikesta muustakin niin tekis mieli jauhaa ihan asiankuulumatonta liibalaabaa siellä :D

  VastaaPoista
 2. Mun ruokablogini uhkaa muuttua herkkublogiksi :D Jonkinlainen yleisblogi olis kiva ja etenkin kissajuttuja tykkäisin kirjoitella, mutta ehkä mä pidän tämän ruokapainotteisena ja kirjoittelen sekalaiset jutut muualla sitten.

  Mä en juurikaan keittokirjoja omista, joten siksikin innostuin tilailemaan. Harvoin mäkään keittokirjoista juuri hyödyn, mutta niitä on kiva omistaa <3 Netti (ja nettitutut) on kyllä reseptien lähteenä paras, ja kaikenlaiset ruokablogit etenkin. Netissä on kiva, kun saa vertailla yhdellä googletuksella useampaa reseptiä ja tietenkin lukea muiden kommentteja aiheesta :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on arkisin harvemmin mitään postattavaa blogiin, enempi tulee vkloppuisin kokkailtua. Nytkin on parit reseptit jonossa testausta varten :D mä mieluusti leipoisinkin enempi, mutta kuka ne syö kun ei kaksi ihmistä voi rajattomasti leivonnaisia vetää :D

  VastaaPoista
 4. Mä just katselin, että mä olen ollut melko tuottelias tässä kuussa ja kovasti tuonne leivontaan painottuen. Ja aina jatkuu vaan! xD Täytyy kyllä ottaa kohta uusia ruokiakin taas kokeiluun, ettei aivan yksipuoliseksi mene. Mä olen arjetkin kotosalla, mutta silti tuntuu, ettei aika millään riitä kaikkien ihanian herkkuruokien kokeiluun! Mullakin noin miljoona reseptiä odottamassa kokeilua ja niitäkin tulee koko ajan vaan lisää.

  VastaaPoista