11.6.2010

Helpot ruissipsipalatMaanantaina pelailtiin kaverini kanssa jälleen lautapelejä ja hän toi tullessaan tällaista herkkua. Nää oli sitten niin hyviä, että näitä piti tehdä itse vielä illalla lisää :D Itse en juurikaan viinirypäleistä pidä, mutta tässä ne sopivat makeudessaan Auran kanssa yhteen loistavasti.

Alkujaan näitä oli siis tarjottu juhlissa, mutta hyvin nämä toimivat myös ihan vaan omassa herkuttelussa olematta liian monimutkaisia tehdä. Pitkään oltuaan täytettyinä ruissipisit hieman pehmenevät, mutta eivät niin paljoa, että se tässä juurikaan haittaisi.

Tarkkaa määrää + hintaa en näille osaa sanoa, kun ei tosiaan tullut laskeskeltua. Mutta melkolailla 1 pala (170 g) Auraa ja 1/4 rasiaa viinirypäleitä (punnittiin ja laskettiin, että yksi viinirypäle painaa n. 5 g, joten 1 rasia sisältää noin 100 viinirypälettä ;D ) riittänee yhden RuisSipsi -pussillisen täyttämiseen. Ja omaan herkutteluunhan näitä ei tarvitse niin paljon välttämättä tehdä vaan osan sipseistä voi huitaista vaikka pekonidipin kanssa ;)

RuisSipsejä
Aura -juustoa
punaisia, siemenettömiä viinirypäleitäHalkaise viinirypäleet ja leikkaa Aura -juustosta nokareita. Laita RuisSipsien päälle ja aseta tarjolle.----

Ostoslista:

Linkosuo RuisSipsi - 2,29 € / pss (150 g)
Valio Aura -sinihomejuusto - 1,99 €
viinirypäleet - 2,65 € / 500 g

Yhteishinta: 4,90 €

2 kommenttia:

  1. Samaa voin sanoa näistä, ihania suolaisia pikkunapsuja! Myöskin aiemmin postaamasi kananuggetit vaikuttavat vähintäänkin herkullisilta :)

    VastaaPoista
  2. Mua viehättää erityisesti näiden yksinkertaisuus. Paljon eivät vaadi, mutta silti näyttävät ihan kivoilta vieraillekin tarjottavana :)

    Kananuggetteja suosittelen kyllä! Mä en voi ikinä kyllästyä niihin :D Etenkin, kun tekee hyvät dipit seuraksi niin, ah! <3

    VastaaPoista