![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjrdTIg6JAbiKaSMRkkghxOUZ4j-qVelQEA9BjVZ0NKQBOHx7R444znmv1SwKn-NILrx0rxtZJ5cXsWvXsB05vtCv6VStxe6sVr-inJg2GY9vCvah_8aaM-KJh3lUYLB_IxipuNtu8Bkpw9/s400/Kuva+239.jpg)
Tällainen iltapuuro eiliseltä :) Löysin tuorepuurot taas näin kesällä, kun ei oikein tee mieli lämpimiä puuroja syödä sitäkään vähää kuin talvella joskus. Nyt kun vielä voitin Myllyn Paras Oy:n kesäkuun kilpailusta 5 kiloa pastaa ja muita tuotteita niin nyt oli helppo kotikaapin aineksista taas puuro pyöräyttääkin :D
Lähinnä tätä banaanipuuroa olen tehnyt, kun itse makeasta tykkään. Täytyy kyllä alkaa kokeilemaan muitakin makuja, kun nää näin helppoja välipaloja on :D Jos omiin mieltymyksiin menee niin vaniljajogurtin voi korvata muunkin makuisella jogurtilla tai, jos taas ei niin makeasta välitä niin maustamattomallakin jogurtilla tulee oikein hyvää :)
1-2 annosta, nälästä riippuen.
1 banaani
reilu desi pikapuurohiutaleita
2 dl vaniljajogurttia
Valmiin puuron päälle hunajaa / maitoa / marjoja / hedelmiä.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdAc4KZ3kI2crv620JCdjW_eyKtRq3TYWwOEH7zctJShQKCTf4QQ4MTCn6tuMQT16zEAsjP0_QT7LZ3Mv4dG28Zkz5-KADEP8zCJuyftEkdFQKBP_0dTc3XLnTo7x15ul-Zmc5kdJNgz35/s200/Kuva+078.jpg)
Mössöä banaanit haarukalla kulhossa.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinlgL7rFsJaRdCXQos6OQpMYauf1QQUWXnx82MpV3LRyLrz0qTJRNxTinwlCAE2rG8-xpC3QhForkhpwrs6BVeXCLWQtAba1NmKaoo7-2ZiXzdYHVvX4kCAqyvlxKns48c_8u8YjcEd8wS/s200/Kuva+082.jpg)
Lisää joukkoon hiutaleet ja jogurtti.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRo1yZRmG_hCsfGZY9vhUeC-UdR28NztydTGoCuSbIP5rwncUU9rT8mG6ZfpM17ah0-S08XaY1VXn-KmKnwUYvZsTH3KKkidxZLT0loBRbeTjZm-rghJubGVyO64Vuyy1C4qu86xOdYJjm/s200/Kuva+091.jpg)
Sekoita huolellisesti keskenään.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjK0bzaoxzCoLa-gYDsM9RCTgBc2s1XOfCvE25z5y1vLIivqIaBFIOa3H63vrtyLItPjzi3VOyXSGfgVTBo4GURTuyFyL2ucvn2vGDgERTy369hvsP2SS-rm6zZu3wqLHZN8XHwPi9ZhCm4/s200/Kuva+100.jpg)
Nosta puuro jääkaappiin ja anna tekeytyä reilu puolisen tuntia, kunnes hiutaleet ovat pehmenneet.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh7LU7_ETwWn7INDS01jYaAeefy0DfDXcbPotlPV6JVEFzkZlC_VtxLmzaZDG5rmql7xTvPobZgP17B_i0yiFosoie74haBO6HlG00rNIPFnsFva3VFD5F9GTNvT_92j7Okg2x2fT6bIktT/s200/Kuva+113.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggiMUpNTXpH3xVr7D7F_BxLmkORV2ST-JIWgCSNTgQXt_gV5XT-Pmx8-5MGx1SsFg4XURaMbqTMtoReRV7X6_dYmocliFit6j3ounObM3grU3YfN4C7H5EgvW-SM2JYj5piqv8GHVEHHOe/s200/Kuva+228.jpg)
Itse laitan valmiin puuron päälle yleensä vielä banaanisiivuja ja hunajaa.
----
Ostoslista:
banaani - 0,30 € (1,65 €/kg)
Myllyn Paras Vekkuli neljän viljan pikahiutale - 0,59 € / 300 g
Arla Ingman vaniljajogurtti - 1,49 € / kg
Yhteishinta: 0,70 €
Mansikka- ja raparperituorepuuroa olen tehnyt, tämä banskukin vois olla namia :)
VastaaPoistaMä sun blogistasi mansikkapuuroa seuraavaksi testiin vähän katselinkin ;D Tykkään kyllä banaanista peruspuurona :)
VastaaPoista