22.9.2010

Lämmin suklaajuomaMikäpä olisikaan kylminä syysiltoina ja talven pakkasilla parempaa kuin käpertyä sohvan nurkkaan lämpöisen juoman kanssa?

Tämä juoma on aivan ihanaa, kuin sulaa suklaata joisi! Toki moni tykkää mieluummin syödä suklaansa suklaana, mutta omaan makuuni tämä on vielä parempaa herkkua :) Vielä kun leikkaa pari palaa jäätelöä juoman pinnalle ja pari kertaa "uittaa" paloja juomassa niin, että ne alkavat sulaa, ja sohvan nurkasta nappaa lämpimänpehmoisen kissan kainaloonsa, on herkutteluhetki täydellinen.

Tästä annoksesta riittää neljälle. Tai sitten kahdelle tuollaiset isot, pahoinvointia edeltävät nautintolasilliset :D

7 dl maitoa
200 g tummaa tai maitosuklaata

(pinnalle kermavaahtoa tai jäätelöä)
(kaakaojauhetta koristeluun)Paloittele suklaa.Lämmitä maito kattilassa. Älä keitä!Sulata suklaapalat maitoon puuhaarukalla sekoitellen.

Nauti kermavaahdon tai jäätelön kera.----

Ostoslista:

Arla Ingman täysmaito - 0,87 € / litra
Fazer maitosuklaa - 1,65 €
(Ingman kuohukerma - 0,99 € / 2 dl)


Yhteishinta: 2,30 € / 4 annosta

----

Lämpimän juoman lisäksi mieltäni lämmittää hurjia lukemia näyttävä kävijäseurantani! Pitkään kävijöiden päivittäinen määrä oli vakiintunut sinne 200 yksittäisen kävijän tienoille, kunnes tässä kuussa on alettu seuraavaa sataa hipomaan. Mä en yhtään tiedä, millaisia kävijämääriä muilla blogeilla on, mutta itse olen näistä lukemista yllättynyt.Kiitos ihan jokaiselle blogissani vierailleelle! Blogin suosio on ylittänyt kaikki odotukseni, sillä luulin saavani täällä melko rauhassa hääräillä omaa reseptivarastoani :D Mutta käykäähän toki jatkossakin ja jättäkäähän kommenttia bloginkin puolelle ;) Kaikki palaute on toki muutakin kautta edelleen enemmän kuin tervetullutta.

Toivon pehmoisia herkutteluhetkiä teidänkin syksyynne! :)

8 kommenttia:

 1. Kävijälaskurin lukemat johtuu siitä, että mä käyn täällä aika monta kertaa päivässä B) No okei, ehkä mä vähän vähättelen, käy tää varmaan muutama muukin ;)

  VastaaPoista
 2. Ei toi laskuri laske sut kuin kerran päivässä eli ihan hukkaan menee sun käyntis ;D

  VastaaPoista
 3. Voi paska o_O
  Lakkaan käymästä B)

  VastaaPoista
 4. No hyvä sitte B)

  Saan leipoo sulle enemmän, kun pysyt mun blogista poissa :D

  VastaaPoista
 5. Sähän oot kuuluisa! ;D Mua ärsyttää, kun Vuodatuksen ja Statcounterin kävijämäärät näyttää aina erilaisilta. Statcounter näyttää aina enemmän kuin Vuodatuksen oma enkä tiiä kumpi on oikeassa. O__O Pitäis varmaan alkaa kytsiä vielä kolmannestakin paikasta noita määriä... xD

  VastaaPoista
 6. Joo, tosi kuuluisa xD Mun blogi vaan saa hyvin osumia Googlesta :P

  Mulla sekä toi AddFreeStats että Bloggeriin tulleet omat tilastot täsmää aika hyvin, mutta toi erillinen kävijälaskuri huitelee jotain ihan omiaan :D Se kun 24 tunnin laskuri. Pitäis ehkä hankkia uus laskuri, joka näyttäis vaan yksittäiset kävijät, mutta kun "kaikki muutkin" tuntuu käyttävän noita palaavatkin kävijät laskevia :P Joten olkoon.

  VastaaPoista
 7. Ei paljoo paremmalta vois enää näyttää! :D

  VastaaPoista
 8. Eikä paljon paremmalta vois maistuakaan! :D

  VastaaPoista