2.3.2010

Turkinpippurivaahto
 
Vähän mieli pyörii taas juustokakkujen suunnalla ja aikeissa olisikin testata turkinpippurijuustokakkua tässä lähipäivinä, kunhan vaan taas saa aikaiseksi. Innostuin sitten ostamaan turkinpippurirouhetta useammankin pussin kerralla. Itse kun olen niin nössö, etten niitä kykene sellaisenaan syömään niin käytän mielelläni kuitenkin leivonnassa ja jälkkäreissä.

Tällä kertaa testissa turkinpippurivaahto, joka oli kyllä aavistuksen verran turhan makeaa mun makuuni. Heti tarjoiltuna toimii ihan kivasti mun omituisiin makumieltymyksiini, mutta turkinpippuri alkaa kuitenkin sulaa vaahdon sekaan melko nopeasti ja silloin maut sekoittuvat liikaa. Toisaalta tein tätä ajatuksissani turhan suuren annoksen ja vaahtoa jäi vielä seuraavaankin päivään, jolloin turkinpippurit olivat sulaneet täysin ja sekoittamalla tasaiseksi vaahdosta sai melko ihanaa salmiakkivaahtoa <3

Kiva kokeilu, mutta pitäydyn itse jatkossa turkinpippurirahkassa :) Vaniljakastikkeen sijasta siis kermavaahtoa. Vaikka tää tämän aamun salmiakkivaahtokin oli kiva yllätys :D Hauskalla tavalla tuli salmiakkivaahtokarkit mieleen.

2-2,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai kuohukermaa
1 prk maitorahkaa
1 dl turkinpippurirouhetta


Vatkaa vaniljakastike (tai kerma) vaahdoksi.


Sekoita varovasti maitorahka vaahdon sekaan.


Sekoittele turkinpippurirouhe vaahtoon.


----

Ostoslista:

Flora vanilla - 1,54 €
Pirkka maitorahka -1,19 €
Tyrkisk Peber Crush - 2,20 € / 150 g

Yhteishinta: 3,80 € / n. 6 annosta

2 kommenttia:

  1. Tervehdys!
    Kiva blogi sulla:) Mukava juttu toi että laitat ruokien eri tekovaiheista noin kattavasti kuvia. Ja mielenkiintoista nähdä ruokien hinnat, harvoin itse tulee ynnäiltyä kuinka paljon mikäkin ruoka maksaa. Edullisestikin saa tehtyä tosi herkkua ruokaa!

    VastaaPoista
  2. Heips ja kiitos kommentista! :)

    Tämä blogin pitäminen on välillä yllättänyt mut itsenikin, vaikka jonkin verran on ruokien hintoja joutunut laskeskelemaan ennenkin. Itse olen myös blogin myötä yllättynyt eri kauppojen välisistä, huomattavan suuristakin hintaeroista. Ei niitä hintoja kaupassa juurikaan tule vertailtua tai katseltua niiden arkipäiväisten tuotteiden kohdalla niin tämä blogin pitäminen on ollut jo nyt ainakin mulle itselleni hyödyksi :)

    VastaaPoista