10.4.2012

Neljän juuston seiTämä oli itseasiassa aika hauska ruoka, sillä mähän en kalaa syö enkä sen vuoksi juuri ikinä kokkaakaan, mutta tällä kertaa tilanne pääsi yllättämään :D Tässä viikko sitten tosiaan oli melkoinen lumimyräkkä täällä Pirkanmaalla ja katsottiin tuolloin viisaimmaksi olla edes yrittämättä kauppaan, vaikka kaapit kiireisen viikonlopun jälkeen tyhjiltä näyttivätkin.

No, pakastimesta löytyi alkujaan kissoille ostettua seitiä muutama paketti ja tuosta lumimyräkästä idea lopulta lähtikin, kun muistin tämän Anzkun reseptin, josta hänen kuopuksensa oli kommentoinut, että aurajuustokastike valmistetaan aura-autolla :D Aura-auto ei valitettavasti meille ehtinyt pahimman myräkän aikana lainkaan, mutta tämä superhelppo sei kastikkeineen ja muusin kera maittoivat miehelleni kyllä hyvin.

reilu nokare voita
400 g seipaloja
(suolaa ja) mustapippuria
1 prk kolmen juuston kermaa
n. 1 dl aurajuustomurua (itse laitoin n. 100 g)Sulata voi pannulla. Leikkaa sulatetut kalapalat puoliksi ja paista ne molemmin puolin, kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta (suolalla ja) pippurilla.

Kaada pannulle kerma ja auramurut. Anna juuston sulaa ja hauduta kastiketta hetki. (Valmiista kastikkeesta unohtui kuva ottaa.)----

Ostoslista:

Rainbow seitiä annospaloina - 2,65 € / 400 g
Valio maustettu ruokakerma kolme juustoa - 2,16 € / 2,5 dl
Valio Aura -sinihomejuusto - 2,59 € / 170 g


Yhteishinta: 6,30 € / 2-4:lle

2 kommenttia:

  1. Eikö tuolla määrällä juustoa nyt voi jo syödä vaikka pieniä kiviä. LOL.

    VastaaPoista
  2. No periaatteessa olen kyllä sitä mieltä, että jos juustoa on ruoassa tarpeeksi niin se ei voi olla pahaa ;D Mutta joudun kyllä tunnustamaan, että itse en kalaa saanut syötyä edes tällä juustokastikkeella.

    VastaaPoista