10.5.2011

Pekoninakit



Tää on nyt ankaraa kopioimista, sillä nää tuli mulle mieleeni vasta nähtyäni saman version Henskiksen blogissa! :D

Itse mä tein näitä jo aiemmin viime viikolla, mutta Henskikseltä sain siis ajatuksen nakeista bloggaamiseen. Mulla on tapana nappailla kuvia ruoka-annoksista ihan vaan itsellenikin talteen, joten jaan nyt tämän herkkuaterian teidänkin kanssanne, kun kuvakin kerran löytyi :D Ehkä te osaatte nakit kääriä pekoniin ilman työvaihekuviakin? ;D

Näin muuton ollessa käynnissä tulee usein joko tehtyä tosi yksinkertaista ruokaa tai sitten haettua vaan pikamättöä. Tää jos mikä on taas hyvä osoitus siitä, että herkkumättöä saa tehtyä vaivattomastikin :D Annoskuvassa siis pekoninakkien lisäksi perussalaatti, uunijuustoa, perunamuusia ja cheddarkastike.

1 pkt (10 kpl) nakkeja
1 pkt pekonia


Kääri pekonisiivu nakin ympärille ja nosta nakit leivinpaperille uunipellille tai uunivuoan pohjalle (älä pinoa nakkeja!). Paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes pekoni on kypsää.

- Tuossa HK:n pekonipaketissa on yleensä 9-12 siivua, joten yks paketti pekonia riittää. Mikäli pekonit eivät riitä kaikkiin nakkeihin, voi nakkeja kietoa kaksikin samaan pekoniin.



----

Ostoslista:

HK Popsi grillinakki - 1,55 € / 10 kpl
HK Amerikan pekoni - 1,99 € / 170 g


Yhteishinta: 3,54 € / 10 kpl

3 kommenttia:

  1. Heh, alkaa jo pikkuhiljaa pelottaa tää meidän samankaltainen ajattelu ruoan ja leipomusten suhteen samaan aikaan! :D

    VastaaPoista
  2. Joo, hämmentävää! Meidän pitäis selkeästi muuttaa yhteen asumaan, kun muutenkin kokkaillaan aina samoja ruokia :D

    VastaaPoista
  3. Loistavaa. En olis ikinä pärjännyt ilman tätä reseptiä.

    VastaaPoista