19.11.2010

Herkkusienikastike



Tässä toinen kastike, jota joskus teen silloin, kun itse kastikkeeseen ei haluta lihaa. Tykkään tästä tosi paljon ja tekisin useamminkin, mutta kun tuo mies on tyhmä eikä pelkästä herkkusienikastikkeesta juuri pidä :P Nyt tosin lihapullien ja muusin kanssa sain kehuja kastikkeestakin, joten ehkä se on vaan päivästä kiinni, mikä maittaa :D

1 rasia (200 g) tuoreita herkkusieniä
1 pieni sipuli
0,5 pkt (125 g) Koskenlaskija viherpippurisulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
1 rkl öljyä paistamiseen



Pilko sipuli. Puhdista ja viipaloi herkkusienet.



Paista herkkusienet ja sipuli öljyssä pannulla.





Lisää ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.





Sekoittele, kunnes juusto on sulanut tasaisesti.



----

Ostoslista:

Champ herkkusieniä - 2,45 €
sipulipussi - 1,39 € / kg
Koskenlaskija viherpippuri - 2,67 € / 250 g
Valio ruokakerma - 0,85 €


Yhteishinta: 4,70 € / 3-4 annosta

2 kommenttia:

  1. Mun on tänään ruokittava kaksi teinipoikaa ja tämähän on oikein passeli ruoka. Etenkin molemmat pojat ovat hyvin nirsoja ruoan suhteen. Lihapullat ja perunamuussi pitäisi tehdä lähes aina kauppansa ja sienikastike on sitten mulle se ihana lisä.

    VastaaPoista
  2. Kiva, jos reseptistä oli heti hyötyä! :D Toivottavasti maittoi!

    VastaaPoista