30.12.2010
Kaksi helppoa tonnikalatahnaa
Vaikka cocktailpiirakan päälle tai kolmioleipien/patongin väliin. Kuvassa ruisleivällä. Hiutaleet olis ehkä vähän helpommat käsitellä tahnaksi, mutta palatkin käy. Ensimmäinen versio on mun makuuni parempaa, mutta jälkimmäinen tietenkin halvempaa :P
1. versio:
1 prk tonnikalaa
1 prk (200 g) pippurituorejuustoa (muutkin käy, esim. valkosipuli)
Valuta tonnikalasta nesteet pois ja sekoita tuorejuuston kanssa tasaiseksi tahnaksi.
2. versio:
tonnikalaa vedessä tai öljyssä
hampurilaiskastiketta tai maustettua majoneesia
Valuta nesteet hyvin pois ja lisää hampurilaiskastiketta, kunnes tahna on sopivaa levitettäväksi. (Ehkä joku 50 grammaa hampurilaiskastiketta laitoin purkilliseen palatonnikalaa.)
----
Ostoslista:
Rainbow vaalea tonnikala paloina öljyssä - 1,29 €
Créme Bonjour pippurimix - 2,19 €
Pirkka hampurilaiskastike - 1,33 € / 250 g
Yhteishinta:
Versio 1 - 3,50 €
Versio 2 - 1,60 €
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Täytyykin kokeilla, ainakin tota ensimmäistä versioo...maistuu varmaan hyvälle, varsinkin ruisleivän kanssa:).
VastaaPoistaOn juu hyvää, vaikka itse tykkäsinkin enemmän syödä tuota ekaa ja cocktailpiirakan päällä :) Mutta hyviä noi on molemmat, kunhan vaan valitsee sellaisen juuston/kastikkeen, josta itse tykkää muutenkin.
VastaaPoistaTuorejuustoversio vois olla mun makuuni :)
VastaaPoistaTuorejuustoversio onkin noista ehkä enemmän levite, jo helppoudessaan kannattaa testata :) Kun hampurilaiskastikkeella toi on aika tonnikalamössö xD
VastaaPoista