10.8.2011
Ranskankermassa haudutettua broileria
Google löysi reseptin Rakkaudesta ruokaan -blogista, kun etsin käyttökohteita ranskankermalle. Ehkä ihan vähän olisin kaivannut enemmän makua tähän, mutta oikein hyvää näinkin. Kuvassa lisäksi paahdettuja perunoita ja tavissalaatti mozzarellalla.
1 rasia (500-750 g) broilerin paistileikkeitä
tilkka öljyä
1 prk (150-200 g) ranskankermaa
1 prk ruokakermaa
curryjauhetta
yrttisekoitusta
ripaus suolaa
Ruskista broilerit pannulla tilkassa öljyä. (Mun rasiassani oli näitä 6 kpl, mutta kaikki eivät mahtuneet pannulle yhtä aikaa.)
Levitä broilerit uunivuokaan ja mausta currylla, yrttisekoituksella ja suolalla.
Lusikoi päälle ranskankerma ja kaada joukkoon ruokakerma.
Hauduta 200-asteisessa uunissa n. 25-30 minuuttia.
----
Ostoslista:
Atria broilerin filee ohut leike - 8,45 € / 750 g
Rainbow rypsiöljy - 1,55 € / 500 ml
Valio créme fraîche - 1,20 € / 150 g
Valio ruokakerma - 0,88 €
curryjauhe - 1,19 € / 37 g
yrttimauste - 0,81 € / 13 g
Yhteishinta: 10,50 € / 5-7:lle (riippuen fileiden määrästä)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Noi paahdetut perunat on kyllä niin hyvän näköisiä! Ranskankerma on varmasti hyvää kananrintojen kera, kun tuo lihahan on niin rasvatonta. :)
VastaaPoistaJoo, ranskankerma sopii kyllä hyvin ja antaa kivasti vähän happamuuttakin peruskerman ohella :) Mä yleensä tykkään heittää purkillisen ranskankermaa melkein kaikkiin vuokaruokiin :D
VastaaPoistaTämän on pakko olla hyvää! :) Vielä jos pekonia laittais, ai että. Pitää yrittää muistaa, kun seuraavan kerran broileria kokkailee. Ihania smoothie-reseptejä täällä sullakin, kun kävin vakoilemassa. Allergisen pelastus on nuo säilykkeet, niin voi tehdä hedelmistä jotain, tuoreena kun harvaa juttua voin syödä.
VastaaPoistaMähän yleensä ahdan pekonia ihan kaikkeen ruokaan, mutta tää oli kyllä hyvää ilmankin ja antoi myös ruoasta kevyen vaikutelman :D
VastaaPoistaJa tosi harmi nuo allergiat! Mutta onneksi tosiaan smoothiet ja muut hedelmäjutut vielä sentään säilötystä onnistuu! :)