15.3.2010

Paprika-cheddarkastike

















Helppoa, nopeaa ja mielettömän hyvää! Kiitos Sopankeittäjälle tästä taas! :D

Mä olen viime aikoina kovasti mieltynyt juustoisiin kastikkeisiin ja keittoihin niin tämä cheddar on kivaa vaihtelua sille ainaiselle Koskenlaskijalle. Vähän totuttelua tosin tuo juustoisuus multa itseltäni vaati, vaikka Kotihuora ottikin tämän ruoan herkukseen heti ensimmäisen kokeilun jälkeen. Mä kyllästyn nopeasti, jos koko annos maistuu samalta, joten tuo pepperoni/jalopeno/yms. tujukkeet antaa kaivattua vaihtelua ja potkua tähän, joka viimeistelee koko annoksen :) Mutta hyvää on ilmankin!

2 dl ruokakermaa
200 g cheddar -sulatejuustoviipaleita
1 paprika
1 pieni sipuli
öljyä
mustapippuria
chilijauhetta


Pilko sipuli ja paprika.


Kuullota sipuli ja paprika öljyssä paistinpannulla.


Lisää joukkoon kerma ja cheddar -viipaleet.


Sekoittele, kunnes juusto on sulanut ja sekoittunut tasaisesti. Mausta.


Tarjoa esimerkiksi pastan, kanan ja jalopenojen kanssa.

Meillä tällä kertaa valmiiksi paistettua ja maustettua kanaa sekä pepperoneja.


----

Ostoslista:

Valio ruokakerma - 0,85 €
Hochland cheddar - 1,90 €
paprika - 0,79 €
sipuli - 1,29 € / kg
mustapippurirouhe - 2,54 € / 70 g
chilijauhe - 1,39 € / 37 g

Euro Shopper Tagliatelle - 1,38 € / 500 g
Kariniemen kananpojan paistetut sisäfileet - 3,72 € / 250 g
Royal vahva vihreä Peleponnessos pepperoni - 2,10 € / 325 g

Yhteishinta: 8,40 €

Paprika-cheddarkastike: 3,60 € 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti