23.10.2011

Tulinen broilerikastike



Tämän voi syödä joko kastikkeena tai vaikka tortillatäytteenä. Me täytettiin tällä tortillat ja olipa vaan aivan järjettömän hyvää! Olen mä broileria tacomausteella maustanut ennenkin, mutta tuo ranskankermalla pehmennetty kastikemaisuus tekee täytemössöstä vielä paljon parempaa :)

Reseptin tarjosi Meidän keittokirja -blogi.

400-500 g broilerin fileetä
1 (n. 200 g) paprika
1 pieni (n. 200-300 g) kesäkurpitsa
pala kevätsipulia (tai tässä punasipulia)
1 pss tacomaustetta
n. 2 dl ranskankermaa
(1-2 dl maitoa/kermaa)

Lisäksi tortillamättöön: tortillapohjia (6 kpl), salaattia, salaattijuustoa, salsakastiketta, tms.



Suikaloi/kuutioi broilerfileet ja ruskista pannulla.





Pilko sillä välin kasvikset. Lisää pannulle ja paista vielä hetki.





Lisää tacomauste, ranskankerma ja maito (itse lisäsin vain pienen tilkan vettä).





Anna kiehua miedolla lämmöllä hetki koko ajan sekoitellen.



Tarjoile esim. riisin ja salaatin kanssa tai tortillan välissä.

----

Ostoslista:

Rainbow broilerin ohutleike - 4,69 € / 430 g
paprika - 0,52 € (2,29 €/kg)
kesäkurpitsa - 0,68 € (1,99 €/kg)
punasipuli - 0,19 € (1,19 €/kg)
Old El Paso Taco Spice Mix - 1,10 € / 30 g
Rainbow créme fraîche - 1,02 € / 150 g


Yhteishinta: 8,20 € (- Hinta ei sisällä tortillamättöjä!)

3 kommenttia:

  1. Hervottoman hyvän näköistä! Mäkin haluan...
    Suostuiskohan meillä tenavat syömän...nam!

    VastaaPoista
  2. mmh, törmäsin tähän blogiisi vahingossa ja oi kiitos! seuraavien viikkojen ruokalistan voinkin katsoa täältä ;) Ihania herkkuja olet tehnyt, en osaa päättää tekisinkö ensin etsimäni kermaperunat vaiko fetapinaatti-cannelonit <3

    VastaaPoista
  3. Sumi: Aina kannattaa kokeilla! Jos ei muksuille kelpaa niin jääpähän itselle herkkua enemmän ;D

    Paula: Kiva olla hyödyksi! :D Kermaperunat on ehkä vähän tylsää arkiruokaa, vaikkakin melko maittavaa aina. Cannellonejakin voisin suositella kyllä :D

    VastaaPoista