10.2.2010

Helppo kanapasta



Noh, eipä nuo aiemmatkaan täältä blogista löytyvät kanapastaohjeet tämän vaikeampia ole, mutta luovan otsikointini ansiosta mennään nyt tällä. Ja kyllä, tämä todella on helppo ohje.

Blogin sisällöstä voinee päätellä, että meillä syödään paljon kanaa ja Aurajuustoa, yhdessä ja erikseen. Aurajuuston tilalla tällä kertaa ihan tavallinen sulatejuusto. Alkuperäisen ohjeen mukaan tähän tulee marinoituja broilerin suikaleita ja sulatejuustoa sekä sipulia, jos muistaa laittaa. Ankean kuuloista, mutta mielettömän hyvää. Vaihtelun vuoksi broilerin seassa voi paistaa myös paketillisen silputtua pekonia.

450 g marinoituja broilerin fileesuikaleita (esim. hunaja)
200 g maustamatonta sulatejuustoa
(1 sipuli)
1 tlk herkkusieniä
1 tlk ananasta
(1 pkt pekonia)



Paista broilerin suikaleet, hienonnettu sipuli ja herkkusienet (sekä pekonisilppu).



Lisää ananas ja paloiteltu sulatejuusto.



Sekoittele, kunnes juusto on sulanut. Tarjoa pastan kanssa.



----

Ostoslista:

Pirkka hunajamarinoitu broilerin fileesuikale - 4,50 €
Koskenlaskija perinteinen - 2,86 €
sipuli - 1,09 € / kg
Euro Shopper herkkusieni - 0,66 €
Pirkka ananasviipale - 0,63 €

Yhteishinta: 8,80 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti