13.1.2010

Persikkainen kanapastakastike



Monet kai eivät tykkää hedelmistä lämpimissä ruoissa, mitä mä itse taas en voi käsittää. Ananasta kuuluu laittaa kaikkiin kanaruokiin, samoin pitsaa ei vaan voi syödä ilman ananasta. Persikka on mulle uudempi tuttavuus ja siihen hieman epäluuloisemmin suhtaudun. Mutta tästä pastakastikkeesta tykkään melkein yhtä paljon kuin edellisestä tänne lisäämästäni kanapastasta. Kunhan ei hauduta persikoita aivan muhjuksi. Mutta ette te tykkää kuitenkaan Aurajuustostakaan, joten turhaan kai tätä ruokaa puolustelen :D Rakastan <3

400 g broilerin fileesuikaleita (esim. hunajamarinoitu)
1 prk ruokakermaa
1 prk säilykepersikoita
½ Aurajuustoa
(hieman currya)



Kypsennä broilerit pannulla. Pilko sillä välin persikat.



Lisää kerma ja Aurajuusto pannulle, sekoita. Hauduta, kunnes Aurajuusto sulaa.



Lisää persikat kastikkeen joukkoon, sekoita.



----

Ostoslista:

Kariniemen kananpojan fileesuikale, hunaja - 3,60 € / 450 g
Del Monte persikat - 1,34 €
Valio ruokakerma - 0,85 €
Valio Aura -sinihomejuusto - 2,31 €

Yhteishinta: 6,90 €

4 kommenttia:

  1. ah kuulostaa ja näyttää ihanalta, pakko kokeilla itsekin ! :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti maittaa! :) Tää on edelleen yksi suosikeistani, niin hyvää ja niin helppoa :D

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanaa oli! Rakastan persikoita ja rakastan aurajuustoa. Ja niin helppoa ja nopeaa, kunpa olisi vielä terveellistäkin :)

    VastaaPoista
  4. No, joku salaatti tuohon kylkeen niin ihan tarpeeksi terveellistä on herkuksi :D Kiva, että maittoi!

    VastaaPoista