15.12.2011

Härkäruukku



No nyt miestä hemmoteltiin :D Itse en kauheasti tykkää lihaa syödä kuin jauhetussa muodossaan ja mies taas rakastaa liharuokia niin lähdin nyt tälle linjalle sitten, kun jouduin joka tapauksessa tekemään molemmille eri ruoat. Mä kun olen taas syönyt lähinnä puuroa ja keitettyä kukkakaalia viisaudenhampaan poiston jälkeen :P

Reseptin bongasin, kun Herra Snellman sitä Facebookissa mainosti :D Sen mitä itsekin maistoin niin tosi hyvää ja mureaahan tästä tuli, mutta tällä soijakastikkeen määrällä aivan hirvittävän suolaista. Mutta ruoka, johon keitetään kokoon 3 purkkia kuohukermaa, ei vaan voi olla kovin huonoa ^_^

400 g naudan paistisuikaleita
0,75 dl soijakastiketta
1 rkl sinappia
6 dl kuohukermaa
1 tl mustapippurirouhetta
1 rkl voita paistamiseen



Laita soijakastike ja sinappi kattilaan ja sekoita.



Lisää kattilaan kerma ja anna kiehua hetken miedolla lämmöllä.



Paista sillä välin lihat pannulla ruskeiksi ja lisää kattilaan.





Keitä kastiketta miedolla lämmöllä noin tunnin ajan tai kunnes lihat ovat mureita.





----

Ostoslista:

Snellman naudan paistisuikale - 5,65 € / 400 g
Kikkoman soijakastike - 2,95 € / 150 ml
Turun sinappi, mieto - 1,66 € / 275 g
Arla Ingman kuohukerma - 1,18 € x3
mustapippurirouhe - 6,75 € / 400 g
Arla Ingman normaalisuolainen meijerivoi - 3,15 € / 500 g


Yhteishinta: 10,20 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti