27.3.2012
Tomaatti-papukeitto
Keittopäivä pitkästä aikaa KOTONA -blogin innoittamana. Helppo ja herkullinen ruoka kaapista löytyneistä aineksista :) Itse syön tätä ihan kasvisruokanakin, mutta vieläkin maistuvamman aterian saa ripottelemalla lautaselle keiton päälle rapeaksi paistettua pekonia ja raakaa punasipulisilppua ♥
1 tlk säilöttyjä tomaatteja
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 punasipuli
1 tl curryjauhetta
2 tl paprikajauhetta
1 tl inkiväärijauhetta
1 tl oreganoa
1 rkl rypsiöljyä
1 dl kermaa
Hienonna sipuli.
Lämmitä öljy kattilassa. Lisää mausteet ja sipulisilppu. Kuullota seosta miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
Lisää säilötyt tomaatit, kuumenna kiehuvaksi.
Soseuta.
Sekoita keittoon pavut. Kiehauta.
Lisää kerma ja kuumenna.
----
Ostoslista:
Rainbow kuoritut tomaatit tomaattimehussa - 0,75 € / 400 g
X-tra valkoisia papuja tomaattikastikkeessa - 0,65 €
punasipuli - 0,15 € (1,25 €/kg)
curryjauhe - 1,19 € / 37 g
paprikajauhe - 2,18 € / 75 g
inkiväärijauhe - 1,32 € / 32 g
oregano - 1,15 € / 6 g
Rainbow rypsiöljy - 2,69 € / l
Valio ruokakerma - 0,92 € / 2 dl
Yhteishinta: 2 € / 3-4:lle
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
kiva ohje, itse teen nämä paputyyppiset yleensä ilman kermaa.
VastaaPoistaItse kun en noista tomaattisäilykkeistä kauheasti pidä niin tuolla kermalla saa ihanasti pehmennettyä ruoan tällaisen nirsommankin makuun sopivaksi ;D
Poista