![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhpWK2UvvWS-TXjaAwVNI_tgs-sOD91BKYsD-Dn028ADoxXL4bBV3bs2oDa6hSAdBbpJCwlreX4iVtHwY-D-ofOmR3ts5VXVt5UfzTM48kw_DQx7JjqK2NU4gXlylQR6hS-k5buPHulSrU/s280/Kuva+430.jpg)
Kotona kaappien sisältöjä kaivelemalla syntyi tällä kertaa tällaista pientä naposteltavaa. En mä väitä, että pesto ja salsakastike kuuluisi peruselintarvikkeisiin, joita löytyy jokaisen kotoa :D Mutta jostain syystä meidän kaappeihin aina kertyy kaikenlaista purkkia, kun mä niistä jotain suunnittelen tekeväni, mutta unohdan ostamisen jälkeen kaappiin kuitenkin :P Paitsi salsakastikkeesta tein samalla myös ns. tujukkeita :) Tosin käytin tässä pestokiekkoihin salaattijuustoa, kun sitä meillä tosiaan tuntuu olevan koko ajan kaapissa ;P
Pestokiekot
250 g (4 levyä) lehtitaikinaa
100 g vihreää pestoa
100 g fetaa
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYIX2PiKsumgo_-ctWsTaIe_hh3XYKt-chmMkH0lTw2c6IMaUTM-4kvujkOUc_F9WQd4yjDwgAKejAlS-tkqBz4GVgiRSWCuxqX5GfPDRl3bRs8NawWPlGouOZbwVQGPc4AFUX8RG2OBA/s200/Kuva+170.jpg)
Kauli sulaneet lehtitaikinalevyt hieman isommiksi.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8Ie8T6kzkQuYvIP1rNmLCUDvo5sXuwUVXKpuIIFy62rO4F6ESbRniVgbFAjHHhg7Sqg28wPLIvakT2BHEdFgVbCrqZPGUWInNYgHZjUnUXXbKpuN815U4-cr9zIX-vOpPUib_AEZNbs8/s200/Kuva+231.jpg)
Murenna fetajuusto.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhL4iMCdUtQJoxDdblBHkhJNiJwc-2wFK7o9fxiBWt0MNfW7bZszbW3a6aGfMvnc1N_I2OpT46-jOGsjU_Issyw65ORsbdKUvj3l6NrE-X_c7fg0N8XtjxSTa87x7DORgFQ7Z52Kg6vuVs/s200/Kuva+235.jpg)
Levitä pestoa ronskisti (tai oman maun mukaan) taikinalevylle.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigWXueV_7I0JATquKVdXOEsy4rjYV5pz_rgJnW-3SsjY6bP-2X2imp_AnD2LfF6OPEQCurxpVvzXdYSpgojYMo5leDPTQVrFTA4AbQF9RAk8ddOPrYVIJn1pzg5TTosHj87DF4_zg4ni8/s200/Kuva+246.jpg)
Ripottele juustomurua peston päälle.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgbu7rb_9ZDGwIXhsNKsdakzRfOSGWhryFn13CJtAj7aAQIsD0SUTglyeBDxLjQC-HloWcRHBbtRZ9-ukH3aUyus4ZR0jorVKU1CFBmCNoFpnKiKBaSgaDQYKlrmp8Rs4RJzbwSiEEDlE4/s200/Kuva+252.jpg)
Kääri levy täytteineen rullalle pituussuunnassa.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiScN_yHxogcvIwsbyGAPMH6u86QDYkxm7lLUzVP-Q0zJrIieJrxAybYzfCZhD7rLHaNedKQmUHBA_yJYLZGx9ohqQ2Cw1b3VtePX_g1MxddvA-yyYm1wEM1vxsWmvaOfcglUel2m36fIE/s200/Kuva+257.jpg)
Leikkaa rullasta noin 1-2 cm viipaleita (noin 10-12 viipaletta/levy) ja nosta ne leivinpaperille uunipellille.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-ic2DJbLLM9Y7kKOPNYHqOSEWHjw4gdpZq9v8I_WTSA8mOIbPsVid2mjBKYf738hBpa8N62a6PDgh-KPUFDbNq_32SPNPjyNIzMCSpGD91J0N7TMb3UZMXs2qZ0YfR9zCm-QKxI_2KPA/s200/Kuva+263.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4RodBHTaWpqENyJae8r7G5MYfcnQpnw6exiRZdHcP1Xj87oVhQ4P_8PI3CkUQRQJbMbs1v7oHmlmH6LThK3BOiqqWQc-83lOvaFjeEiTqob9cJYACW7pPxlcLUSjSDTlfkAFc5S-Zp1s/s200/Kuva+265.jpg)
Paista 225 -asteessa noin 10-15 minuuttia.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiclOHc0m1G836ovF73PiyJDgo3dqg1xGDSVVc0Lr_47i_4o83y-uGlV3dbXXxRB8rpVJ-Gdfj_LvmBJDQL_QUOy5nWivcAUiHJWF8fyZtvRxavpDwzTtsnoSjzngg3-lokWGnGClDnZ6s/s200/Kuva+329.jpg)
Salsakiekot
Näiden kävi vähän katalasti, kun en taas sulkenut reunoja kunnolla ja täytteet pääsi valumaan pellille :P
250 g (4 levyä) lehtitaikinaa
150 g tulista salsakastiketta
200 g juustoraastetta
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiL8iXL-3KB1htjOg47AVIXe6XBuTjNTXzpc4jmqsZxSiPhGBRqRPRnKhOlAeTL_im6-4-dGhG5Vqtl6taN5tRV9E47OAIOHNMkX-G-r-kXhA5s0kpLuWsLf4OZxSND7BKDAWSrVAWUOHk/s200/Kuva+173.jpg)
Kauli lehtitaikinalevyjä hieman isommiksi. Levitä levyille salsakastiketta.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhB3ewUq_Eb1E9-4zol3-1ECD68zuBzyLrTAwZ_cVUz8p48VCw_AM1f-xvzu_6klP2eYs7iargk2vrBwJ3Qq0wjG_HDs5mCI_nICxqN32bB9xYVVy03IlLj5lES8pmLHh8VkEV_690NOZs/s200/Kuva+285.jpg)
(Raasta juusto.) Levitä juustoraastetta salsakastikkeen päälle. Kääri levy rullalle.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixjcsXbZiwVfHdI6FcQYkBbXBTK8Io6y6pHdflwrMFlKTlByA1Q0ppz2DHaETtNqOftoDKZo5NhTs4GKYpaTsrKAg1qM0Kb4VWa1W5WwnBk-UP5Of1LYccIlplaZQJworZ0TGBI8V3FLA/s200/Kuva+297.jpg)
Leikkaa rullasta noin 1-2 cm viipaleita (n. 10 kpl/levy) ja nosta ne leivinpaperille uunipellille.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjL4nMX5aC_Cuc-RrCrNjJE0RcF4KuASRnzl0pykNIipj_zX6549pZ5NGx1qb2PPdRISfPBMxhajYrFc0Nnmk2XEQFBB4j8RHh4zzlhoMVOJ5Y0jGzhio-6RKafAq_9uvGmfHC0sc6Xj2U/s200/Kuva+304.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNz_cK2TpZ9In4r-8KOGvWgls2EAAaCMhS_9eU9dReF3mJCbKPJSRm8kqHtMRQOdZ3PxOt1IDerJpJXL0OjASDhn2K6QNrOfU6jkbuc5uYqTc0r1305F_9VrLANmlsW9PujpUyU3S-l8c/s200/Kuva+343.jpg)
Paista 225 -asteessa noin 15 minuuttia.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1I5-KxspOpXRScOlp0cggVO9aJFbtXf4ED0WZ-9Kw9-xr1V7NxlVKZyi_yLLdGg1_Z7QbxVZhnqtQvTMd0p28TDpazV_gA_wcoqYRFdmseNSHdPlWAD9tccyc376Kk7OSeJKZyHygtWE/s200/Kuva+355.jpg)
----
Ostoslista:
Myllyn Paras lehtitaikinalevyjä - 1,48 € / 500 g
Barilla Pesto Genovese - 3,02 € / 190 g
Arla Apetina Classic - 2,34 € / 200 g
Yhteishinta: 2,40 € / n. 48 kpl
Myllyn Paras lehtitaikinalevyjä - 1,48 € / 500 g
Rainbow Tex Mexican Chunky Salsa Medium - 1,63 € / 300 g
Valio Oltermanni kermajuusto - 5,99 € / kg
Yhteishinta: 2,75 € / n. 40 kpl
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti