tag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post595143075976800234..comments2024-03-18T20:43:03.269+02:00Comments on Mau!kas ruokablogi: Ranskankermassa haudutettua broileriakitinenhttp://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-67309472049438875402011-09-09T06:50:13.626+03:002011-09-09T06:50:13.626+03:00Mähän yleensä ahdan pekonia ihan kaikkeen ruokaan,...Mähän yleensä ahdan pekonia ihan kaikkeen ruokaan, mutta tää oli kyllä hyvää ilmankin ja antoi myös ruoasta kevyen vaikutelman :D <br /><br />Ja tosi harmi nuo allergiat! Mutta onneksi tosiaan smoothiet ja muut hedelmäjutut vielä sentään säilötystä onnistuu! :)kitinenhttps://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-87879062041833195112011-09-07T12:57:22.111+03:002011-09-07T12:57:22.111+03:00Tämän on pakko olla hyvää! :) Vielä jos pekonia la...Tämän on pakko olla hyvää! :) Vielä jos pekonia laittais, ai että. Pitää yrittää muistaa, kun seuraavan kerran broileria kokkailee. Ihania smoothie-reseptejä täällä sullakin, kun kävin vakoilemassa. Allergisen pelastus on nuo säilykkeet, niin voi tehdä hedelmistä jotain, tuoreena kun harvaa juttua voin syödä.cebichttp://cebic.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-61148465021795714782011-08-12T17:42:58.419+03:002011-08-12T17:42:58.419+03:00Joo, ranskankerma sopii kyllä hyvin ja antaa kivas...Joo, ranskankerma sopii kyllä hyvin ja antaa kivasti vähän happamuuttakin peruskerman ohella :) Mä yleensä tykkään heittää purkillisen ranskankermaa melkein kaikkiin vuokaruokiin :Dkitinenhttps://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-57497738922306097862011-08-10T16:23:08.073+03:002011-08-10T16:23:08.073+03:00Noi paahdetut perunat on kyllä niin hyvän näköisiä...Noi paahdetut perunat on kyllä niin hyvän näköisiä! Ranskankerma on varmasti hyvää kananrintojen kera, kun tuo lihahan on niin rasvatonta. :)Paulahttp://kokeile.vuodatus.netnoreply@blogger.com