tag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post8728676159516934875..comments2024-03-18T20:43:03.269+02:00Comments on Mau!kas ruokablogi: Piparijuustokakkukitinenhttp://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-84437849184857605442012-11-13T23:20:13.519+02:002012-11-13T23:20:13.519+02:00Kuulostaa niin hyvälle et pakko kokeilla. Onnistuu...Kuulostaa niin hyvälle et pakko kokeilla. Onnistuukohan tavallisella hienollasokerilla? Ja sekoititko täytteen sähkövatkaimella vai ihan vaan jollain lastalla?:)<br />lellunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-55050383514357171122011-12-28T17:33:51.794+02:002011-12-28T17:33:51.794+02:00Joo, jos pinta tuntuu kovasti halkeilevan tai tumm...Joo, jos pinta tuntuu kovasti halkeilevan tai tummuvan liikaa niin folio vuoan päälle :) Mulla ei kyllä foliokaan ole ehkäissyt halkeilua täysin, mutta isoilta repeämiltä se yleensä vähän pelastaa.kitinenhttps://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-59480409486765303622011-12-23T21:50:50.611+02:002011-12-23T21:50:50.611+02:00Itse tein samalla ohjeella, mutta lisäsin purkin t...Itse tein samalla ohjeella, mutta lisäsin purkin tuorejuustoa. Maku ei kärsinyt, piparitaikinapohja oli hyvää (sopivan pehmeää), MUTTA pinta halkeili kovasti, jo 30min paistoajan kohdalla näkyi ensimmäinen railo. Millä tuota halkeilua voi ehkäistä? Folio?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-14446224470223508022011-12-13T18:34:33.864+02:002011-12-13T18:34:33.864+02:00Eiköhän tämä kaksinkertaisenakin onnistu ihan hyvi...Eiköhän tämä kaksinkertaisenakin onnistu ihan hyvin :) Piparitaikinan kuivumista en osaa arvioida, mutta alkuperäinen kakku oli lopulta yllättävän ohut (kuvan vuoka 23 cm), joten tuskin kaksinkertaisellakaan täytteellä kovin paljon pidempää paistoa vaatii. Kunhan kakku ei enää hylly keskeltä niin sehän jähmettyy sitten loppuun vielä jääkaapissakin :)kitinenhttps://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-30069841867088656392011-12-12T20:08:33.273+02:002011-12-12T20:08:33.273+02:00Kiitos kivasta blogista! Täältä on tullut jo testa...Kiitos kivasta blogista! Täältä on tullut jo testailtua useampaakin reseptiä. :)<br /><br />Mitä luulet, voisikohan tämän juustokakun täytteen tehdä kaksinkertaisena? Vai meneekö pohja ihan koppuraksi jos paistoaika kovasti pitenee?<br /><br />- HeliAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-3097337953704980872011-12-08T22:27:06.548+02:002011-12-08T22:27:06.548+02:00Mä olen tehnyt joskus appelsiinijuustokakun niin, ...Mä olen tehnyt joskus appelsiinijuustokakun niin, että appelsiinituorejuuston ja liivatteen lisäksi täytteeseen tuli vaan vispikerma, vaniljasokeri ja suoraan appelsiinista puristettua appelsiinimehua. Pohja kaurakekseistä ja appelsiinimehusta kiille :) Appelsiini+suklaakin on kyllä hyvä yhdistelmä, oon sillä tehnyt kerroskakkuna - paljon parempi kuin pelkkä appelsiini :Dkitinenhttps://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-35861626737989142232011-12-08T21:35:13.514+02:002011-12-08T21:35:13.514+02:00ens kerralla passaan mascarponen ettei se vie maku...ens kerralla passaan mascarponen ettei se vie makua, appelsiinituorejuustoo kaikki ja sit vielä ku mutustaa joukkoon maraboun appelsiinikrokanttia ni on varmaan aika perfekto. pohjan vaihdan digestiveen ni sit se on vaan appelsiini-suklaajuustokakku :D mä passaan taas ne limet ja sitruunat<br /><br />hämptonissa asuessa mä viimeks oon ostanu appelsiinipipareita eli siinä pari, kolme vuotta sittenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-27438271103345461312011-12-05T12:49:14.741+02:002011-12-05T12:49:14.741+02:00Vaikka itse en appelsiinituorejuustosta niin välit...Vaikka itse en appelsiinituorejuustosta niin välitäkään niin kakku kuulostaa hyvältä! :) Sustahan on tullut ihan keittiöguru jo! :D Mä en olekaan tainnut noita appelsiinipipareita ikinä edes nähdä missään :Okitinenhttps://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-3068170506958398912011-12-04T22:36:06.701+02:002011-12-04T22:36:06.701+02:00Kokeilin sotkee hieman erilaista juustokakkua. Pip...Kokeilin sotkee hieman erilaista juustokakkua. Piparitaikinasta pohja, mutta täytteeseen meni appelsiinituorejuustoo, sitä mascarponee, ranskankermaa, munaa, ruokokidesokeria (fariinisokeria boikotoin sen epäkäytännöllisen säilyvyyden vuoksi) kanelia, piparimurskaa (meni tavallista piparia kun Prismassa ovat niin vajaita etteivät ole appelsiinipipareita hankkineet!) ja tällä hetkellä Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-21672736134510374982010-05-23T06:05:42.361+03:002010-05-23T06:05:42.361+03:00Voi, en minä tiedä! :D Tykkään molemmista tosi pal...Voi, en minä tiedä! :D Tykkään molemmista tosi paljon. Noin niin kuin joulun aikaan syötynä siis. Niukasti saattaa tää viedä voiton glögijuustokakusta mun mieltymyksissäni.<br /><br />Tää piparijuustokakku vaan on ehkä enemmän semmoinen esijoulukakku... Vähän semmoinen perusmaustekakku, mitä voisin syödä muuten vaankin. Ja toisaalta tästä tulee niin ohut, että tää on ennemmin torttu kuin kakku. kitinenhttps://www.blogger.com/profile/13082770112627495467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1527694807758201433.post-69254278457901447272010-05-23T04:08:14.634+03:002010-05-23T04:08:14.634+03:00Uskaltaisinkohan mä tänä vuonna vaihtaa mun vakioj...Uskaltaisinkohan mä tänä vuonna vaihtaa mun vakiojoulujuustokakun tähän... Kumpi on parempaa, tämä vai glögijuustokakku?Elmerihttps://www.blogger.com/profile/14676210477295808737noreply@blogger.com